Et moderne landbrug med en stærk vision

Stolte landmænd går ikke på kompromis med dyrevelfærd, kvalitet eller effektivitet

Go­-gris I/S blev i 2008 stiftet af brødrene Poul-­Erik og Hans-­Jørgen Mogensen sammen med deres sønner, Mads og Martin Mogensen, og deres gode ven, Jonas Würtz Midtgård. 

Sammen driver vi et landbrug med 1.000 søer, der leverer smågrise til 32.000 slagtegrise om året. Hertil drives 970 hektar med raps, frø og korn, og i alt tæller virksomheden ni medarbejder udover ejerkredsen.

Vi er stolte landmænd, der ikke går på kompromis med kvalitet og effektivitet. Vi arbejder hver dag for at skabe den bedste dyrevelfærd, de bedste omgivelser for vores medarbejdere og de bedste resultater i vores landbrug – både i effektivitet og på bæredygtighed.

Bag enhver landmand står en god familie

Vi har både medarbejdere og familien bag os. De hjælper med at få hverdagene til at hænge sammen.

Jonas & Laila Würtz Midtgård

Jonas & Laila Würtz Midtgård

Jonas er uddannet agrarøkonom fra Vejlby Landbrugsskole i 2006. Han startede som selvstændig landmand i 2007 og køber "Evasminde" samme år. I 2008 bliver Jonas en del af Go-gris og driver i dag Go-gris i fællesskab med de andre ejere. I 2010 bliver Jonas og Laila gift, og sammen får de børnene Oskar og Ella. Laila er uddannet sygeplejerske og arbejder i dag på Regionshospitalet. I 2012 samler Go-gris I/S "Soholdet" på Evasminde, hvor Jonas har sin daglige gang.

Mads & Sara Bie Mogensen

Mads & Sara Bie Mogensen

Mads Mogensen (Født d. 5 marts 1985) er uddannet agrarøkonom fra Bygholm Landbrugsskole. Han startede som selvstændig landmand i 2008, hvor han i forbindelse med etableringen af Go-gris I/S køber "Ørskov Overgaard". I 2011 bliver Sara og Mads gift og sammen har de børnene Johan, Ellen og Sofie. Sara arbejder som bogholder på Sct. Ib skole i Horsens. Mads overtager senere i 2015 "Stenkær" og står i dag for vækststalde og mølleri.

Martin Mogensen & Wanja Sørensen

Martin Mogensen & Wanja Sørensen

Martin Mogensen (Født d. 17. januar 1981) er uddannet agrarøkonom på Bygholm Landbrugsskole. Han startede som selvstændig landmand i 2006 og køber i 2006 "Lillerup". I 2010 bliver Wanja og Martin gift og sammen har de børnene Carl, Anna og Laurits. Wanja er uddannet pædagog og arbejder i dag i daginstitutionen ”Kaskelotten” i Egebjerg. I 2008 samler Go-gris I/S gårdene, og i dag står Martin for markdriften og vedligehold på Lillerup.

Maskinparken består altid af den nyeste teknologi

Vi bakker op om verdensmålene

Vi skal overdrage landbruget i en bedre stand, end da vi begyndte

Hos Go-gris støtter vi op om FNs 17 verdensmål! Det kommer som en naturlig del af vores vision om, at vi skal være et landbrug til fremtiden! Derfor arbejder vi målrettet for at overdrage vores landbrug i en bedre stand, end da vi overtog den.

Læs mere

Verdensmål logo

Certificerede landmænd med visioner for fremtiden

Go-gris har en vision om, at vi skal være et landbrug til fremtiden, og at vi skal overdrage landbruget i en bedre stand, end da vi overtog den. Det kræver, at vi tør og vil gå forest, når det omhandler dyrevelfærd og bæredygtighed.

 

Vores visionære mål gør, at vi i dag lever op til nogle af de højeste standarder inden for industrien, hvor vi har opnået både Danish Crowns Bæredygtighedscertifikat og Baltic Contol certification.

 

Vi tør derfor godt kalde os certificerede landmænd med visioner for fremtiden.

Vores historie

Et landbrug i flere generationer

Go­-gris I/S blev i 2008 stiftet af brøndrene, Poul-­Erik og Hans-­Jørgen Mogensen, sammen med deres sønner, Mads og Martin Mogensen, og deres gode ven, Jonas Midtgård. Vi driver i dag Go-gris I/S i et meget familiært fællesskab og ikke mindst venskab. Vi driver sammen et landbrug med 1.000 søer, der leverer smågrise til 32.000 slagtegrise om året. Hertil drives 970 hektar markdrift med raps, frø og korn.

Læs mere

Vores vision

Godt landmandskab

Vores vision er at skabe en landsbrugsvirksomhed, der er kendt for at gøre tingene ordentligt, og som til enhver tid lever op til godt landmandskab. Det indebærer, at vi skaber en virksomhed, der følger med tiden, der bidrager positivt til erhvervets image, og som rummer menneskers forskellighed.

Læs mere

Vores værdier

Et moderne landbrug

Hos Go-gris I/S har vi en række af værdier, som vi lever og arbejder ud fra. Overordnet kan det dækkes af: Et moderne landbrug med stærke værdier. Et moderne landbrug med stærke værdier betyder, at vi driver en landbrugsvirksomhed med fokus på dyrevelfærd, bæredygtighed, miljø, 
socialtansvar samt økonomisk ansvarlighed.

Læs mere

Vi er tætte på hinanden

Nuværende medarbejdere
Tidligere medarbejdere
Uwe Hansen

Uwe Hansen

Ansat siden 01/01/1996

Markmand, service og ansvarlig for Rådved Nygård (slagtegrise)

Sergii Khomiak

Sergii Khomiak

Ansat siden 15/10/2015

Farestaldsansvarlig på Evasminde (soholdet)

Mathias

Mathias

Ansat siden 2017

Ansvarlig for markdriften

David

David

Ansat siden 01-11-2016

Ansvarlig for smågrisene på Ørskov Overgård og Stenkær

Thomas

Thomas

Ansat 2021

Ansvarlig for løbe/drægtighedsstald på Evasminde (soholdet)

Adam

Adam

Alt mulig mand.

Jacek

Jacek

Ansat siden 2019

Mark, værksted og vedligehold

Peter

Peter

Ansat siden August 2020

Elev

Alison

Alison

Ansat siden 01-01-2021

Elev i sostalden på Evasminde (soholdet)

Philip

Philip

Ansat 2016-2021

Skoledreng/Elev

Ditte

Ditte

Siden 01-04-2021

Administrationsøkonom på kontoret Evasminde.

Gabriella

Gabriella

Ansat 01/05/2016

Ansvarlig for løbe/drægtighedsstald. på Evasminde (soholdet)

bubble